Selar

Här hittar ni selar för alla tillfällen och för alla hundar, leta er ner på sidan så hittar ni flera av våra olika typer av selar för alla tillfällen.

Front range harness är en sele och ett verktyg i träningen för att hjälpa dig få din hund gå fint i koppel. Med möjlighet att sätta kopplet fram på hundens bröst så kan du få en ökad kontroll över din hund som till och med överträffar de flesta halsband. Samtidigt som du fortfarande har möjlighet att sätta kopplet på hundens rygg som på de flesta selar.

Ruffwear Web master Sele är en mycket ställbar allround sele. Rymningsäker pågrund av sina 2 remmar under magen.

Ruffwear flagline harness har tagit godbitarna ur Ruffwears alla selar och är en rymningsäker och lätt sele med handtag på ryggen och koppelfäste fram på hundens bröst.

RuffwearHi & Light Harness är en sele främst framtagen för löpning och liknande aktiviteter där din hund kommer vara aktiv. Sele är lätt, smidig och andas bra. Skapad för att ge din hund bästa möjliga rörelsefrihet.  Selen kan med föredel kombineras med Ruffwear Trail runner belt eller Trail runner system.

Niggelohs smidiga sele Follow är utrustad med svängtappar som gör att linan inte snurrar sig. Passar perfekt när du har lina på hunden, tex vid spårarbete eller vandring.


Ruffwear Trail Runner™ med fickor, är en lätt och justerbar väst, designad för bekväm och stabil förvaring av vattenflaskor under löpning.

Ruffwear Switchbak Sele med fickor, en lösning många väntat på. En sele med bra passform och figurnära fickor. Parfekt att fylla med sådant man lätt glömmer.

Metizo selar för alla tillfällen. Selen finns med ett praktisk handtag på ryggen och selen kommer i flera färger och är ställbar. Du kan koppla kopplet på ryggen eller fram på bröstet.

Selar för alla äventyr. Sele för att hunden ska sitta säkert i bilen och sele för drag med hund. Du hittar dom här.

Tillbehör till Ruffwears selar. Core cooler stabiliserar upp klövjeväskan eller selen och erbjuder samtidigt en kylande del som går att blöta i vatten för att hålla hunden sval under varma dagar. Fungerar till Ruffwear Webmaster sele och Ruffwears klövjeväskor. Brushguard för att stabilisera upp selar och klövjeväskor från Ruffwear och skydda hundens ömtåliga bröst och mage när de rör sig i terräng med mycket pinnar, kvistar och ris.

Klövjeväskor där selen och väskorna går att ta isär och därmed erbjuder möjlighet att använda selen separat.