OM OSS


Vildhunden grundades av mig,Terese och min man heter Edvin. Vildhunden.se föddes när vår familj flyttade tillbaka till jämtländska fjällen efter flera år i storstan. Här i friluftslivets mecka är det lätt att hitta bra friluftsutrustning för vårt aktiva liv men vi saknade en motsvarighet för våra hundar. Edvin har en fot i detaljhandeln för sport och friluftsliv och jag har alltid haft en brinnande hundintresse som med tiden smittat av sig även på Edvin.

Vi ville samla riktigt bra, praktiskt, funktionell och snygg hundutrustning för ett aktivt hundliv. Vare sig du och din hund bor i stan eller på landet så tycker vi att smarta hundprodukter gör hundlivet roligare. Vi slog ihop vår erfarenhet och 2014 gick Vildhunden från tanke till verklighet. Vårt ‘mission’ är att sprida riktigt bra hundutrustning som kombinerar kvalité och design för aktiva äventyrslystna hundar och hundägare.

Vi ville skapa den hundbutik vi saknat och ett led i det är att vi erbjuder FRI FRAKT och FRIA RETURER.

Tveka inte att höra av er till oss. När en hundägare startar hundbutik så drivs butiken utifrån ett hundägarperspektiv, såklart ska saker hålla, vara funktionella och hundvänliga! Troligen har vi funderat över precis samma saker som du, kanske haft exakt samma problem. Så fråga oss gärna! Det finns inget vi älskar mer än att snacka hund och hundutrustning!

MVH Edvin och Terese


Adress

VILDHUNDEN

Ytterån 643

835 95 NÄLDEN

E-post: info@vildhunden.se

Organisationsnummer: 810625-8208