OM OSS


Vildhunden grundades av Terese och Edvin när de flyttade tillbaka till jämtländska fjällen efter flera år i storstan. I friluftslivets mecka var det lätt att hitta bra friluftsutrustning, men det saknades en motsvarighet till hund och 2014 gick Vildhunden från tanke till verklighet. Idag drivs Vildhunden vidare av mig, Helena med make Cristian i samma anda, att sprida riktigt bra hundutrustning som kombinerar kvalité och design för aktiva äventyrslystna hundar och hundägare. Både jag och Cristian har alltid haft ett brinnande intresse för hund och natur och lever ett aktivt liv med två strävhåriga vorsthrar i dagsläget. Vi vill att våra hundar smidigt ska kunna vara med oss både i vardag och fritid. Vi ägnar en stor del åt friluftsliv och jakt och vi tycker det är självklart att hundarna är med oss på våra äventyr. Vi vill skapa den hundbutik vi saknat.

Vi vill samla riktigt bra, praktiskt, funktionell och snygg hundutrustning för ett aktivt hundliv. Vare sig du och din hund bor i stan eller på landet så tycker vi att smarta hundprodukter gör hundlivet roligare.

Tveka inte att höra av er till oss. När en hundägare startar hundbutik så drivs butiken utifrån ett hundägarperspektiv, såklart ska saker hålla, vara funktionella och hundvänliga! Troligen har vi funderat över precis samma saker som du, kanske haft exakt samma problem. Så fråga oss gärna! Det finns inget vi älskar mer än att snacka hund och hundutrustning!

Med Vänlig Hälsning Helena och Cristian


Adress

VILDHUNDEN

Åby 210

748 91 Österbybruk

E-post: info@vildhunden.se