Toppmeny

Washbar

WashBar-Logo-TM-No_Tagline

Washbar tillverkar naturliga schampon och tassbalsam av naturliga ingredienser.

Washbars produkter är gjord för djur – Testad på människor.

Ja washbar menar allvar när de säger att deras produkter är gjord för djur men testad på människor. Deras produktsortiment är först testad på människor långt innan de kommer i kontakt med djur. WashBar är fast beslutna om att  producera naturliga, säkra och hållbara produkter som fungerar. Produkter som är lika eller mer effektiva än de syntetiserade alternativen som för närvarande finns på marknaden.

En bra produkt att ha med sig på vandringen, lätt att bära med sig och perfekt för att dom där akuta situationerna då du behöver tvätta ren hunden (exempelvis när den hittar någon riktigt härligt att rulla sig i, vem älskar inte dom stunderna 😉 ) och då kan du också passa på att tvätta av dina händer, för ni kom kanske ihåg, testad först på människor!!  :-).

Utöver ett schyst djurtänk och en smart produkt så tar även Washbar ansvar för miljön. Med naturliga råvaror har de redan en snäll produkt. Nästa steg är förpackning och washbar strävar efter att producera så lite avfall som möjligt. Med nedslimmade förpackningar så minskar de både på avfall och energiåtgång i produktion av förpackning. Deras förpackningar går att kompostera eller återvinna. För att kompensera den koldioxid washbar genererar genom att köra sina bilar planterar dom tusentals träd på fastigheten där WashBar startade. Tack för det Washbar <3


[instagram-feed id="2002255324"]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes