Toppmeny

KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

Priserna på sidan visas inklusive 25 % moms.

Leveransvillkor

Vildhunden skickar ALLA varor fraktfritt inom Sverige oavsett vilket belopp du handlar för. Vi skickar alla varor med posten, nästkommande vardag. Beräknad leveranstid 2-4 arbetsdagar. Ditt paket levereras antingen hem till din brevlåda eller till närmaste postombud beroende på storleken på ditt paket.

Vi har ingen möjlighet att avbeställa en order som redan har blivit expedierad. I de fall beställning blivit expedierad får du som kund ta emot varan/varorna och returnera dom till oss (se returer/ ångerrätt).  Avbeställning blir giltig först när kunden mottagit en bekräftelse per mail. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Vi reserverar oss för slutförsäljning, samt för de eventuella prisfel som kan ha uppstå.

 

Betalningsvillkor

Vi använder oss av Klaras betalningssystem. Genom det kan du själv välja betalsätt till exempel faktura eller kortbetalning. Du kan läsa Klarnas fullständiga betalningsvillkor HÄR. Observera att om du väljer faktura så kommer din faktura på den epost adress du uppgett i kassan. Om du inte mottagit din faktura så kan du gå på klarnas mina sidor. Här kan få din faktura skickad igen eller se hur dina fakturor ligger till. Eller kontakta oss i butiken på info@vildhunden.se

Tillämplighet

Dessa köpevillkor är tillämpliga därest svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa. För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt Distansavtalslagen som även innefattar skydd för Vildhunden (vildhunden.se).

Mer information härom finns på Konsumentverkets hemsida, http://www.kov.se/.

Returer/ 30 dagars ångerrätt

Om du köpt en vara som du inte vill behålla så har du rätt att returnera varan i oanvänt skick i varans originalförpackning. Detta ska ske inom 30 dagar från att du mottagit din order.

Vid retur kontakta vår kundtjänst på Info@vildhunden.se eller via kontaktforumläret och berätta för oss vilka varor du vill returnera. Glöm inte att skriva ditt namn, ordernummer och telefonnummer.

När du kontaktat oss så skickar vi en fraktsedel som du kan använda för att skicka tillbaka varan. Vildhunden står för kostnaden. Tänk på att förpacka varan väl så den inte kommer till skada.

Reklamation

Vi tittar alltid på produkterna innan dom skickas men trots att vi kontrollerar varorna kan de i enstaka fall vara behäftade med fel. Om en produkt gått sönder eller är trasig vid leverans så kontakta oss på info@vildhunden.se eller via vårt kontaktformulär .  Beskriv vilken produkt det gäller och vad felet är. Glöm inte att skriva ditt namn, ordernummer och telefonnummer.  När du kontaktat oss så skickar vi en fraktsedel som du kan använda för att skicka tillbaka varan. Vildhunden står för kostnaden. När varan kommit till oss bedömer vi den och tar kontakt med dig.

 

Hantering av personuppgifter

 

Vildhunden delar inte dina personuppgifter till tredje part (om inte lagen kräver det), dina personuppgifter lagras för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund samt kunna erbjuda dig en bättre service. Vi hanterar dina uppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL). Om du har några frågor eller funderingar så hör av dig till oss på info@vildhunden.se

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ta kontakt med oss

Vi som driver butiken heter  Terese Eriksson & Edvin Eriksson

Vildhunden.se .
Adress:

VILDHUNDEN

Ytterån 643

835 95 NÄLDEN

E-post: Info@vildhunden.se

Organisationsnummer: 810625-8208

Företaget innehar F-skatt sedel.

 

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes